Kostprijs Zonneboiler

Kostprijs van zonneboilers in 2014

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes op maat voor zonneboilers

kostprijs zonneboiler 2014
kosten zonneboiler berekenen 2014

Kostprijs zonneboiler

Kostprijs zonneboiler water

De kostprijs van een zonneboiler wordt bepaald door het type van boiler dat je wenst aan te schaffen. De kostprijs van een zonneboiler die het water in je huis verwarmd bedraagt gemiddeld 3000 euro. Van de aankoopsom kan 50 procent gerecupereerd worden tot maximaal 2750 euro via subsidies.

Kostprijs zonneboiler water en verwarming

Ben je echter op zoek naar een zonneboiler die ook de woning verwarmt, dan bedraagt de kostprijs van de zonneboiler iets meer. In dit geval moet je rekenen op een kostprijs tussen de 3000 en 5000 euro. Ook van deze aankoopsom kan 50 procent gerecupereerd worden tot maximaal 2750 euro via subsidies.

Kostprijs vergelijken van zonneboilers

Wanneer je de kostprijs van verschillende zonneboilers gaat vergelijken, moet je naast de aankoopprijs ook zeker oog hebben voor de termijn waarop de zonneboilers worden terugverdiend en als laatst de levensduur van de zonneboilers.

Daarom kan je als consument best verschillende offerte’s aanvragen bij verschillende installateurs om correct te vergelijken.

Offerte-Helper helpt u hier gratis bij! Vul het formulier rechts in en u ontvangt tot 5 gratis offertes van installateurs uit uw buurt. Deze maken voor u gratis een berekening op maat. In deze installateurs hun offertes zit steeds een duidelijke terugverdientabel en een berekening van de levensduur van de zonneboiler inbegrepen.

Gerelateerde pagina's:


kostprijs zonnepaneel