Zonneboiler Kopen

Zonneboiler kopen in 2014

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes op maat voor zonneboilers

zonneboiler kopen in 2014
zonneboiler kopen in 2014

Zonneboiler Kopen

Zonneboiler kopen

Een zonneboiler kost gemiddeld tussen de 3000 en 5000 euro. Van deze aankoopsom kan 50 procent gerecupereerd worden tot maximaal 2750 euro via subsidies.

Afhankelijk van het type van zonneboiler dat aangekocht wordt, zal deze prijs verschillen.

Zo zijn er enerzijds zonneboilers die enkel het water verwarmen dat gebruikt wordt in het huis. Voor zo'n boiler moet je rekenen op een kostprijs tussen de 2000 en 3000 euro.

Indien het de bedoeling is om het huis ook te verwarmen met de zonneboiler, moet je rekenen op een aankoopprijs tussen de 3000 en 5000 euro.

Kostprijs vergelijken van zonneboilers

Wanneer je de kostprijs van verschillende zonneboilers gaat vergelijken, moet je naast de aankoopprijs ook zeker oog hebben voor de termijn waarop de zonneboilers worden terugverdiend en als laatst de levensduur van de zonneboilers.

Daarom kan je als consument best verschillende offerte’s aanvragen bij verschillende installateurs om correct te vergelijken.

Offerte-Helper helpt u hier gratis bij! Vul het formulier rechts in en u ontvangt tot 5 gratis offertes van installateurs uit uw buurt. Deze maken voor u gratis een berekening op maat. In deze installateurs hun offertes zit steeds een duidelijke terugverdientabel en een berekening van de levensduur van de zonneboiler inbegrepen.

Gerelateerde pagina's:


zonneboiler kopen in 2014