Kostprijs Zonnepanelen

Vergelijk de kostprijs van zonnepanelen in 2014 van leveranciers uit uw regio

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes op maat voor zonnepanelen

kostprijs zonnepanelen 2014
kosten zonnepanelen berekenen 2014

Kostprijs zonnepanelen

Kostprijs van zonnepanelen vergelijken

De kostprijs van zonnepanelen kan sterk variëren afhankelijk van het soort panelen, de hoeveelheid panelen en de prijs die aangerekend wordt door de installateur. Daarom is het belangrijk dat u als consument verschillende offerte’s aanvraagt bij verschillende installateurs en correct vergelijkt. Offerte-Helper helpt u hier gratis bij! Vul uw gegevens hierlangs in en u ontvangt tot 5 gratis offertes van installateurs uit uw buurt. Deze maken voor u gratis een berekening op maat.

Rendement van zonnepanelen vergelijken

Wanneer u verschillende offertes vergelijkt, moet u naast de eenmalige kostprijs van de zonnepanelen ook rekening houden met het rendement van deze panelen. Goedkopere zonnepanelen hebben vaak een lager rendement waardoor deze op lange termijn duurder zullen uitvallen dan andere zonnepanelen die iets duurder zijn in aankoop. Bekijk en vergelijk daarom zeker de rendementsberekeningen die gekoppeld worden aan de offertes. Door deze berekeningen weet u exact vanaf welk moment uw investering is terugverdiend en u dus winst begint te maken.

Levensduur zonnepanelen

Naast de eenmalige kostprijs van de zonnepanelen en het opgeleverde rendement van de panelen moet u ook rekening houden met hun levensduur. Dit verschil kan oplopen van tien jaar voor goedkope zonnepanelen tot twintig en meer jaar voor de duurdere.

Terugverdientijd van zonnepanelen

Door al deze bovenstaande factoren is het zeer moeilijk om een schatting te maken van de kostprijs van uw zonnepanelen en dus ook van de terugverdientijd. Laat daarom uw gegevens hierboven rechts achter en u ontvangt gratis en vrijblijvend tot 5 op maat gemaakte offerten van installateurs uit uw buurt.

Gerelateerde pagina's:


kostprijs zonnepaneel