Rendement Zonnepanelen

Bereken uw rendement voor zonnepanelen!

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes op maat voor zonnepanelen

rendement zonnepanelen in 2014
rendement zonnepanelen in 2014

Rendement Zonnepanelen

Rendement van zonnepanelen vergelijken

Wanneer u verschillende offertes vergelijkt, moet u naast de eenmalige kostprijs van de zonnepanelen ook rekening houden met het rendement van deze panelen. Goedkopere zonnepanelen hebben vaak een lager rendement waardoor deze op lange termijn duurder zullen uitvallen dan andere zonnepanelen die iets duurder zijn in aankoop. Bekijk en vergelijk daarom zeker de rendementsberekeningen die gekoppeld worden aan de offertes. Door deze berekeningen weet u exact vanaf welk moment uw investering is terugverdiend en u dus winst begint te maken.

Levensduur zonnepanelen

Naast de eenmalige kostprijs van de zonnepanelen en het rendement van de panelen moet u ook rekening houden met hun levensduur. Dit verschil kan oplopen van tien jaar voor goedkope zonnepanelen tot twintig en meer jaar voor de duurdere.

Rendement van uw zonnepanelen installatie

Door al deze bovenstaande factoren is het zeer moeilijk om een schatting te maken van de kostprijs van uw zonnepanelen en dus ook van het totale rendement. Laat daarom uw gegevens hierboven rechts achter en u ontvangt gratis en vrijblijvend tot 5 op maat gemaakte offerten van installateurs uit uw buurt.

Gerelateerde pagina's:


rendement zonnepanelen in 2014