Zonnepanelen Kopen

Zonnepanelen kopen in 2014 is nog steeds een goede investering!

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes op maat voor zonnepanelen.

zonnepanelen kopen in 2014
zonnepanelen kopen in 2014

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen in 2014 is nog steeds een goede investering. De kostprijs van zonnepanelen is immers de afgelopen jaren enorm gedaald. Dit komt enerzijds door een grotere vraag naar zonnepanelen en anderzijds door verbeteringen in het productieproces.

De opbrengsten zijn nog steeds een heel stuk hoger dan de kosten. Hiernaast leveren zonnepanelen u meer op dan wanneer u hetzelfde bedrag op de bank zou zetten.

Een gemiddelde installatie van 2200 kWh kost rond de 5000 euro. Voor een installatie van 4500 kWh moet je gemiddeld een budget van 8500 euro uittrekken. Deze kost heb je echter na gemiddeld 10 jaar terugverdiend.

Kostprijs Zonnepanelen vergelijken

De kostprijs van zonnepanelen kan echter sterk variëren afhankelijk van het soort panelen, de hoeveelheid panelen en de prijs die aangerekend wordt door de installateur. Daarom is het belangrijk dat u als consument verschillende offerte’s aanvraagt bij verschillende installateurs en correct vergelijkt. Daarna heeft u genoeg informatie om de beste te kopen!

Offerte-Helper helpt u hier gratis bij! Vul uw gegevens hierlangs in en u ontvangt tot 5 offertes van installateurs uit uw buurt. Deze maken voor u gratis een berekening op maat.

Gerelateerde pagina's:


zonnepanelen kopen in 2014